Forsviks slussar🛳🚢🛥

Gårdag kvällen var vacker, har ju inte sett en riktig solnedgång på ett tag. Här är det verkligen svart, inga gatlysen och det är så tyst. Men inte så att jag lider av det snarare tvärtom. Kan förstår hur det kan vara avbrott från vardagen. Vi går en promenad under kvällen och äter både blåbär och smultron ut vid dikeskanten.
 
 
 
 
 
 
 
De bor i ett mysigt sommarstugeområde Rosendala. 🌺

Idag är vädret på topp! ☀️
Efter frukost gick vi ner till sjön Viken och badar, efter tidigt önskemål.🤗 Vattnet har 23 grader. Jag solar idag för första gången sedan Piteå.
 
 
Det är full aktivitet på sjön, segelbåtar, motorbåtar, kanoter, kajaker m.fl. Det märks att det är en farled i Götakanal. ⛵🛶🚤🛳🛥🚢⚓
 
Det är Pontus bror Patrik och yngsta dottern Celine som varit här nu sedan vi kom, medan resten av familjen varit iväg på lite måsten, som även måste skötas trots semester. 😃

Äldsta dottern Izabell är i ålder med Julia, så då är det ju jobb och annat. Mellanflickan Novalie är lika gammal som Tyra som kom nu med mamma Frida från Skövde.

Men ikväll kommer alla kusinerna vara samlade, utom Julia tyvärr.❤
 
 
Vi åkte i eftermiddag till Forsviks slussar.🚢🛳🛥
När vi var där slussades 5 båtar. Det var en rejäl storleksskillnad kan man säga.
Den största var en danskbåt. 22 m lång 6,5 m bred det kanske inte säger så mycket men det är riktigt stort. Forsvik är den högst belägna slussen i Götakanal.
Här blev det även en glass i solen , 25 grader är det.☀️
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träffade även släkt på Pontus sida.❤

Kommentera här: