Första dagen på jobbet, tips🆘️ 27/7

 
 
Morgonen startas med fotboll Damerna, Sverige mot Nya Zeeland. ⚽️
 
 
 
Fotbollen⚽️ har även dragit igång för Melvin och Pontus. Det är sjukt många träningar så det är knappt man hinner ses. Men får väl försöka maxa på mini tid. Vad jag förstår så är detta långt ifrån ovanligt i barnfamiljer.🤷🏼‍♀️

Tur att vi fått 3 veckor tillsammans iallafall. Nu blickar jag framåt och är glad att vi även åker till Sälen i januari, så vi har några veckor tillsammans per år.
 
\nHur gör ni? Det är säkert jobb och annat som kan ställa till det?
 
Första dagen på jobbet efter semestern, känner mig lagom pepp. Men vem är det?

Var på medicin i kväll. Vi är ju uppdelade på olika proffetioner varje dag. Nu under sommaren är vi ordinarie mest på ortopeden och i luckan, då det krävs för mycket tid till inskolning för att sätta våra sommarvikarier där. 
 
Men variation är det bästa med jobbet!
Det har varit en bra kväll för oss på medicin iallafall. Sen kan akuten se så olika ut, det kan vara massor att göra på en pulpet och mindre på en annan. 
 
 
Det är alltid speciellt att jobba under sommaren, som för så många andra. Men i år har det åter igen kantats av uppsägningar inkl. chefer. Att vi har en stor personalomsättning är inte nytt. Behovet av ny personal är enormt. Men vi jobbar på och välkomnar ny personal!

🤣/Skojade om att det behövs flytväst för att gå till jobbet för att skeppet håller på att sjunka, men nu får jag ändra inställning och bara jobba på./😂
 
 
Gick igår kväll med i sms liv räddare. 🆘️ Följ på instagram

Detta innebär att man får ett larm 📢  till mobilen 📱om det är ett hjärtstopp i ens närhet. Man kan om man är tillgänglig välja att hämta hjärtstartare 🧰 eller ta dig till plats för att påbörja HLR. 🫀Ambulansen ⛑ tar över ansvaret när de är på plats. Du måste vara över 18 och ha kunskap om hur HLR genomförs.

Känner du dig manad så gå in i appen som laddar ner appar 😅 Hade fått ett larm idag men var tyvärr på jobbet.🤷🏼‍♀️ Kan ju tyvärr inte vara överallt.

Följ gärna oss på Instagram, akuten_ryhov 🏥men även ambulansregionjonkopingslan 🚑
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 ullie:

det är så myckt inom vården nu jobbigt o lite personal som inte orkar

jaa slö tittar på os just nu herr gymnastik
avskyr blogg just nu så jobbigt

Svar: Ja, det känns som att man inte räcker till som personal men vet att det inte ligger på oss egentligen. Det är ju trots allt läkaren som står för besluten och därmed många gånger väntetiderna. Men även röntgen kan dröja.
Blogg.se har krånglat mycket speciellt i norrland. Men även igår när jag blev nekad gång på gång och var tvungen att gå in via appen och fick då massa /n i texten. 🤯
Tack för att du skrev! 😃
vemorkarbrysigkicki.blogg.se

Kommentera här: